Home

Snel naar

Zoeken

Zoek binnen alle enviro websites.

Loading

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe producten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding
Dit mail adres bestaat al in onze database

Twitter

Voordelen

Als trendsetter in kunststofproducten en toepassingen heeft Fiberplast BV een onmiskenbare knowhow in kunststof recyclingproducten opgebouwd.

Op-en-top kwaliteit, tegen een verantwoorde prijs!

 

Onze producten zijn vervaardigd uit massieve hoogkwalitatieve, gerecycleerde kunststof. Ze zijn stevig, praktisch, duurzaam en passen zowel in het stadsbeeld als in een natuurlijke omgeving. Ook vragen wij graag uw aandacht voor ons speciale fraai gekleurde kindermeubilair en speeltoestellen. 

 

Gebruiksvriendelijk; Fiberplast producten vragen geen onderhoud en het is onnodig om ze met milieubelastende beschermingsproducten te behandelen.

 

Enviroplast producten zijn:

 • onderhoudsvriendelijk en duurzaam
 • robuust en vandalismebestendig
 • weerbestendig en rotvrij
 • graffitibestendig en milieuvriendelijk

 

Twee hoofdzaken van duurzaamheid:
 1. Duurzaam vanuit ecologisch standpunt: Enviroplast producten zijn gemaakt uit hoogwaardig gerecycleerd materiaal en aan het eind van haar levenscyclus zijn deze producten voor 100% opnieuw recycleerbaar! Ongewenste boskap wordt voorkomen en er worden geen schadelijke impregneermiddelen gebruikt. Bovendien hoeft men Enviroplast producten niet te verduurzamen, te verven of te beitsen.
 2. Duurzaam in functie van degelijkheid, onderhoud en levensduur. Na jaren is het product nog steeds niet versleten en zal het er ook niet versleten uit zien. Enviroplast recycling kunststof is UV gestabiliseerd om verkleuring af te remmen. Enviroplast producten vergen nauwelijks tot geen onderhoud.

 

Voordelen en eigenschappen:
Weerbestendig, rotvrij, onderhoudsvrij, knoestvrij en splintervrij, bestand tegen zuren en zouten, bewerkbaar als hout, splijt niet, bestand tegen temperaturen van - 40° C tot 80 ° C, trillingsvrij, isolerend.

 

Assortiment:
Een gamma massieve kunststof producten gemaakt op basis van een zeer hoogwaardig industrieel kunststofrecyclaat. Ons assortiment omvat palen, planken, platen en massieve profielen uit gerecycleerd kunststof ( = recyclage plastiek, recycling plastic, gerecycled plastic). Ze zijn economisch, milieuvriendelijk, zeer duurzaam, sterk, veilig, onderhoudsvrij, rotvrij. Dankzij een geavanceerd productieproces zijn de recyclage kunststof producten esthetisch en door hun natuurlijke uitstraling gaan ze harmonieus op in hun omgeving.

 

Testen en certificaten:
Naast uitgebreide interne testen werd dit materiaal getest door diverse internationale keuringsinstituten zoals de Universiteit van Luik, afdeling CRIF en het VKC (Vlaams Kunststof Centrum). Er werden proeven gedaan als trek-, buig-, dilatatie- en vikat-proeven. De resultaten van deze proeven zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Toepassingsvoorbeelden:

 • Stallenbouw: de tand/groef plank (in Nederland ook wel veer en groef plank genoemd ) voor de aanleg van binnenstallen en buitenstallen. Deze "stalplank" in recycling plastic is verkrijgbaar in diverse dikten.
 • Terrassen en vlonders: de aanleg van een terras of een vlonder uit gerecycleerd plastic met de massieve terrasplank (in Nederland ook wel vlonderplank of steigerplank genoemd)
 • Steigers en pontons: een steiger in gerecycled plastic is immers zoutbestendig...
 • Straatmeubilair / Stadsmeubilair: ook hiervoor wordt gerecycleerd kunststof gebruikt
 • Verder ook algemeen in wegenbouwproducten, waterbouwproducten, natuurbouwproducten : beschoeiing ( veer/groef systeem ), betuining, grondkering, borderplanken, hekwerken, oeverbescherming, damwandconstructies, bruggen, bodemversteviging, diverse tuintoepassingen ...

 

Kwaliteit:

Fiberplast BV stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan haar producten. Al onze producten ondergaan verschillende controles voor vertrek naar de klant. Mocht er om een of andere reden toch iets misgaan, kunt u rekenen op de snelle en uitstekende service welke reeds jaren wordt gewaardeerd door onze klanten.

Enviro websites